martedì 26 aprile 2011

Skandal !! faqja e portit te Vlores ka skaduar Bashkia nuk ka leke ta rinovoj

Faqja e internetit www.portivlore.com ka skaduar qe prej 5 ditesh dhe te gjithe turistat apo shqiptaret qe kerkojen informacion persa i perket portit te rendesishem te qytetit te Vlores gjejen perpare tekstin " kjo faqe interneti ka skaduar"Per te rinovuar nje faqe interneti kushdo e di qe kushton afersisht vetem 40 Euro ne vit.

Edhe portet me te vogla ne bote kane faqet zyrtare te tyre.

www.portivlore.com ka skaduar ne ne 2011/4/21 dhe Bashkia Vlore nuk ka leke te paguaj per ta rikthyer online apo bashkia dhe ministria ja shkarkojen problemin njeri tjetrit ?

Porti Vlores eshte nje nga portet me te rendesishem ne Evrope per kalim pasegjeresh , produktesh dhe eshte vendi ku shqiptaret kane lene leket e tyre !!!!

Po te viziononi www.portivlore.com do te gjeni teksti "Kjo faqe është parkuar, dhe ehte ne pritje të rinovimit ose ka skaduar.Ju lutemi të kontaktoni ofruesin e domanit."


Shqiptaret nuk e meritojen kete !!
Turp!!!

Nessun commento:

Posta un commento