sabato 23 aprile 2011

Rrezikon 10 vjet burg për vjedhjen e një letër higjenike


Ne listen e krimeve më qesharak te vitit ne nje artikull te Russia Today ka shume Kuriozitete

Në veçanti, interessant lajmin e një qytatari polak i cili u arrestua në nje restorant ne Varshavë për vjedhje e nje rrotulli letër higjienike. Edhe pse krimi mund të duket nje gje qesharake hajduti tani përballet me nje gjyq qe mundet ti heqe 10 vjet liri. Në fakt, ai per te vjedhur letren higjenike kishta shkallmuar me forcë ku ndodhej letra higjenike e fiksuar ne banjo. E gjithe aparatura e mbajtjes se letres higjenike kushton 120 Dollar. Me këtë arsye, vjedhja ishte klasifikuar si një "vjedhje me shakallmim", dhe tani njeriu përballet me nje gjyq qe mundet ta dergoje ne Burg

Nessun commento:

Posta un commento