sabato 23 aprile 2011

Qeni mëson të ngasi një skuter

Norman ka fituar famë ndërkombëtare duke mesuar të ngasi një skuter(patina). Ai eshte 20 muajsh. Ju mendoni se është e hershme, por ndoshta nuk është e çuditshme? Pastaj shtoni një detaj të vogël: Norman është një qen.

Norman kishte treguar tërheqje dhe deshironte shpeshhere te ngaste skuterin e vogelushes duke treguar nje zili ne femijet e lagjes ku banonijrn.


Vogelushja Karen Cobb, tregon se me qenin e saj ajo sillet si me nje shokun e vete duke permendur se qeni eshte shume i zgjuar.

Norman,ka fituar katër çmime të para në konkurse të ndryshme të bindjes dhe aftësi për qentë.

Telegraph

Nessun commento:

Posta un commento