mercoledì 25 marzo 2009

A jemi një vend i korruptuar?

A jemi një vend i korruptuar?
Kemi qenë qysh në krye të herës apo qysh kur?
A është i korruptuar populli, shoqëria në tërësinë e saj, apo është e korruptuar vetëm klasa drejtuese e vendit kurse populli qëndron pasiv dhe i mpirë përballë këtij fenomeni shkatërrimtar?

( E. Scalfari, La Republica )

Po Shqiperia si eshte ?

1 commento:

  1. shqiperia ne dore te mafies qe e quajne Berisha
    rroft xhaxhi enver i vetmi

    RispondiElimina